Kom igång med företagets Zoom möten

      Kommentarer inaktiverade för Kom igång med företagets Zoom möten

På grund av pandemin har det blivit allt viktigare att kommunicera på distans. De flesta arbetsplatser har sedan ett tag tillbaka övergått till arbete på distans. Då finns alternativet att hålla mötena över en tjänst som heter Zoom.

Utrustning

För att använda Zoom för företagets möten behöver du ha möjlighet att använda ljud och bild i din enhet. Något du också behöver är en mikrofon. I och med det hör du direkt att denna applikation lämpar sig perfekt för möten i mobilen.

Det är gratis att använda Zoom

Att prova och använda Zoom i liten skala är gratis. Otroligt nog upp till hundra människor i ett möte. Dock finns det massor av funktioner i de betalda alternativen som gör att du får flera möjligheter. Med andra ord passar en gratisversion bra till privat bruk, medan företag tjänar på en betald prenumeration.

Funktioner

Titta igenom de funktioner som Zoom har. Det kan du göra i gratisversionen. Exempelvis finns det många funktioner för just ljud och bild. Om du fortfarande tycker att det är lite krångligt kan du hitta experter som kan hjälpa. De erbjuder inte bara Zoom utan har kompletta koncept för både större och mindre företag. Se Hillergren.live som exempel. De erbjuder lösningar för det mesta inom produktion, oavsett om det är live eller inte.