Producera solenergi till företaget

      Kommentarer inaktiverade för Producera solenergi till företaget

Med solceller kan ditt företag börja producera sin egna el. Det här leder till en lägre kostnad för verksamheten samtidigt som ni är hyggliga mot miljön. Solen är en förnybar energikälla som aldrig kommer att ta slut och dessutom kan ni sälja den el som blir över.

Solceller påverkar miljön som mest när de blir framställda. När de har blivit installerade på fastighetens tak avger de inga utsläpp. Dessutom behöver solcellerna inget bränsle för att driva dem, endast solen.

Hållbar miljöprofil

Att företag jobbar mot en mer hållbar verksamhet har blivit en självklarhet de senaste åren. Hur stor miljöpåverkan ett företag har kan nämligen påverka om någon vill vara kund hos dem eller inte. Med solceller kan ni enkelt förstärka er miljöprofil på ett tydligt vis.

För att skaffa solceller till företaget bokar du in en konsultation med en leverantör, efteråt får du en offert. Därefter är det dags att installera solcellerna som blir inkopplade i elcentralen. Sedan kan ni börja använda er egna el.

Ladda elbilen

Har ni solceller kan ni även passa på och installera laddstationer för elbilar, som även de kan laddas med den egenproducerade elen. Kolla upp mer på nätet för ytterligare information om solceller för företaget. Ta samtidigt tillfället i akt och boka in en gratis konsultation.