Säkerheten på en arbetsplats – köp det som krävs

      Comments Off on Säkerheten på en arbetsplats – köp det som krävs

Det är arbetsgivaren som ansvarar för säkerheten på arbetsplatsen. Nu för tiden kan du som företagare handla online. På så vis kan du enkelt uppfylla alla kraven på en trygg och säker arbetsplats. Nu i influensatider är framför allt renhållning och hygien extra viktigt för att inte de anställda ska utsätta varandra för smitta.

Går mot ett rekordår av sjukdom

Det kommer kanske bli tre eller fyra olika influensor som kommer vara i omlopp, samtidigt som vinterkräksjukan och Covid fortfarande förekommer. Det är alltså inte ännu läge att slappna av och tro att faran är över. Din egen hälsa beror till stor del på hur väl du tar hand om andra och din omgivning. Tänk på att det är på arbetsplatsen eller genom barn och unga som de flesta blir sjuka.

Vi har levt med Covid i några år nu så de flesta är vana att hålla avstånd och är noga med hygienen. Men det är inte individen som ansvarar för att den nödvändiga utrustningen finns på arbetsplatsen. Det finns alltid risk för att tvål, servetter, handsprit och rengöringsmedel tar slut. Därför är det hög tid att beställa hem det du behöver redan nu.