Ett välstädat kontor

      Comments Off on Ett välstädat kontor

Ett rent kontor där det är lätt att hitta saker ökar effektiviteten hos dig och dina medarbetare. Även välbefinnandet ökar och med det arbetsglädjen. Är du arbetsgivare med kontor är det lämpligt att du anställer någon som städar eller anlitar en städfirma.

Arbetsgivaransvar

Även om du anlitar en städfirma så är du inte helt fri från ansvar. För att de som kommer och städar ska kunna göra ett fullgott jobb ska du bland annat se till att att de inte utsätts för hot, våld eller kränkande särbehandling av din personal.

Städmaskiner ska ha egen plats

Använder lokalvårdarna städmaskiner på ditt kontor ska du se till att det finns ett utrymme där maskinerna förvaras kan laddas och torka efter användning. Det finns mycket att tänka på vad gäller maskinstädning.

Anlita proffs

Som du förstår är lokalvård en profession, inte minst städning på kontor. Det är därför klokt att anlita ett välrenommerat företag för städning av ditt kontor. De kan alla lagar och föreskrifter som du troligen inte har en aning om då städning inte normalt är din bransch. Du kan få mer information på nätet om vilka företag som utför kontorsstädning i Stockholm, Uppsala, Västerås, Gävle och Märsta och hur det går till.